Abazović: Nema kockanja

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 13:01

Abazović: Nema "kockanja"

Lider GI URA Dritan Abazović poručuje da ta politička opcija neće, kako kaže, dozvoliti "kockanje" nacionalnim interesima CG.

Do njegove izjave je došlo nakon što je mandatar Zdravko Krivokapić saopštio da je zadovoljan napretkom u formiranju vlade i da u njoj mogu učestvovati i političari, ako su kvalifikovani

Abzović je na svom nalogu na Tviteru napisao da je koncept ekspertske vlade najbolje rešenje.

"Koncept ekspertske vlade je najbolje rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ostajemo u potpunosti privrženi toj ideji", jasan je Abazović.

Naveo je da o sektoru bezbednosti nema diskusije, a to, prema njegovim rečima, podrazumeva i Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje je, inače, Krivokapić ponudio Demokratskom frontu.

"Držimo se dogovora i poštovanja principa. Nećemo dozvoliti bilo kakvo kockanje sa nacionalnim interesima Crne Gore", naveo je Abazović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DRITAN ABAZOVIĆ PORUČIO: Nećemo dozvoliti kockanje za nacionalnim interesima Crne Gore, ekspertska vlada najbolje rešenje

Izvor: Kurir, 28.Okt.2020

Nakon što je mandatar Zdravko Krivokapić saopštio da je zadovoljan napretkom u formiranju vlade i da u njoj mogu učestvovati i političari, ako su kvalifikovani, lider GI URA Dritan Abazović poručuje da ta politička opcija neće, kako kaže, dozvoliti "kockanje" nacionalnim interesima CG.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.