AUTOBUS SA VERNICIMA SE SURVAO U PROVALIJU: Poginulo više od 20 ljudi, razlog tragedije - velika brzina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 08:05

AUTOBUS SA VERNICIMA SE SURVAO U PROVALIJU: Poginulo više od 20 ljudi, razlog tragedije - velika brzina (VIDEO)

Kako se saznaje, autobus je prevozio veći broj putnika od dozvoljenog

Autobus koji je prevozio hodočasnike prevrnuo se danas na jugozapadu Pakistana, a u nesreći je poginulo najmanje 23 osobe, dok je još 50 povređeno.

Prema vestima lokalnih medija, autobus koji je prevozio putnike u mestu Kuzdar, kretao se mnogo većom brzinom nego što je dozvoljeno.

. Bilo je putnika i na krovu autobusa.

Nesreća se dogodila na autoputu u blizini grada Kuzdara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pokrajini Baludžistan, a povređene osobe su zbrinute u obližnoj bolnici, saopštila je policija.

Kako je navedeno, hodočasnici su se vraćali u Dadu, okrug u susednoj južnoj provinciji Sind, nakon posete jednom svetilištu kada je vozač naglo skrenuo i autobus se prevrnuo.

At least 20 people have been killed and 50 injured after a speeding bus carrying pilgrims fell into a ravine in a remote area in southwestern Pakistan https://t.co/jU3s1lSo8x

— Evening Standard (@standardnews) June 11, 2021

Smrtonosne nesreće su česte u Pakistanu zbog loše putne infrastrukture i nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.