ARIZONA IPAK NIJE BAJDENOVA: Oglasila se državna sekretarka i otkrila kada će konačni rezultati biti objavljeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2020, 01:04

ARIZONA IPAK NIJE BAJDENOVA: Oglasila se državna sekretarka i otkrila kada će konačni rezultati biti objavljeni

TV stanica Foks njuz je Arizonu već pripisala Bajdenu, zbog čega su se pobunili iz izbornog štaba Donalda Trampa

Državni sekretar Arizone Kejti Hobs rekla je danas da ima još između 400.000 i 450.000 listića koji nisu prebrojani, od čega je 300.000 u Marikopa okrugu, najvećem u državi i da će rezultate imati verovatno sutra.

- Dobijamo informacije da većina izbornih komisija završava prebrojavanje glasova i da ćemo imati rezultate u petak. Znaćemo rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Arizoni vrlo brzo, verovatno do kraja petka - rekla je ona.

Arizona nosi 11 elektorskih glasova, a Džo Bajden je prema trenutnim projekcijama svih američkih medija blizu pobede u toj državi.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.