APSOLUTNI PUČ U REDOVIMA DS-a: Omladina zauzela centralu stranke u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APSOLUTNI PUČ U REDOVIMA DS-a: Omladina zauzela centralu stranke u Beogradu!

Jedan deo članova Glavnog odbora Demokratske stranke, ranije danas, napustio je sednicu.

Omladina Demokratske stranke zauzela je večeras centralu stranke u Beogradu, nakon što je Predsedništvo DS ranije danas raspustilo omladinski klub DS i više beogradskih odbora, saznaje Tanjug.

Predsedništvo Demokratske stranke danas je, zbog "neposlušnosti", raspustila više opštinskih odbora stranke u Beogradu, kao i nedavno izabrano rukovodstvo stranačkog podmlatka, rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ranije Tanjugu.

Podsetimo, jedan deo članova Glavnog odbora Demokratske stranke napustio je danas sednicu, a fnukcioner te stranke Branislav Lečić, koji je među onima koji su izašli, rekao je novinarima da veruje da rukovodstvo stranke sada nema kvorum za odlučivanje.

Ranije danas, na sednici Glavnog odbora rukovodstvo stranke nije prihvatilo sugestije dela članstva da se razgovara o stvarima koje nisu danas bile na dnevnom redu, što je izazvalo revolt kod pojedinaca, od kojih su neki odlučili da napuste skup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.