APEL VOZAČIMA: Za 7 dana devet mrtvih i 100 povređenih

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL VOZAČIMA: Za 7 dana devet mrtvih i 100 povređenih

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije apelovala je danas na sve učesnike u saobraćaju zbog povećanog broja saobraćajnih nesreća u Srbiji da poštuju propise i tako sačuvaju svoj i tuđe živote.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija

"Prve analize pokazuju da su najčešći uticajni faktori ovih saobraćajnih nezgoda bili neprilagođena brzina, nepropisno preticanje, a simptomatično je i da veliki broj učesnika nije koristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sigurnosni pojas u trenutku saobraćajne nezgode", ukazao je Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije, saopštio je MUP.

On je istakao da saobraćajna policija od početka letnje sezone sprovodi akcije pojačane kontrole saobraćaja, što će činiti i u narednom periodu.

Proteklog vikenda u saobraćajnim nezgodama u Srbiji život je izgubilo devet osoba, dok je 100 ljudi povređeno.

Pročitajte još:

Nova nesreća na srpskim putevima: Poginuli muž i ženaCRNA serija se nastavlja: Udes kod Batočine, ima MRTVIHCRNI vikend na putevima Srbije: Još dvoje mrtvih

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.