APEL GRADONAČELNIKA NOVOG SADA: Molim vas da vodite računa o svom zdravlju i zdravlju svojih ukućana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 14:46

APEL GRADONAČELNIKA NOVOG SADA: Molim vas da vodite računa o svom zdravlju i zdravlju svojih ukućana! (VIDEO)

Dragi sugrađani, poštovani Novosađani, juče je bio vrlo težak dan za Novi Sad u pogledu novoinficiranih sugrađana od Kovida 19, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, osvrćući se na epidemiološku situaciju u tom gradu.

- Sedamdeset i troje Novosađana juče je dobilo pozitivne rezultate na testu i to je nešto što nas opominje i ne da nam pravo da se opuštamo. Situacija nije izmakla kontroli, ali preti da brojevi eksplodiraju i da dobijemo onaj eksponencijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rast, rast koji može da ugrozi funkcionisanje grada, a pre svega, da ugrozi funkcionisanje zdravstvenog sistema. Zato vas molim, apelujem na čvrstu novosadsku disciplinu, novosadsku savest, pre svega na našu solidarnost, apelujem na naše sugrađane u životnom dobu od 20 do 40 godina koji su najčešće inficirani, da vode računa o svom zdravlju i zdravlju svojih ukućana, svoje porodice, roditelja, baka i deka... Moramo zajedno da sačuvamo grad, ekonomiju grada, ne smemo da zatvaramo radnje, prodavnice, ugostiteljske objekte, moramo da sačuvamo svako radno mesto, a da bismo u tome uspeli, moramo da budemo savesni, odgovorni i disciplinovani. Molim vas da ovo shvatite kao jedan apel na zajedničku borbu kako bi Novi Sad izdržao dane i nedelje koje su pred nama, a bojim se da će period pred nama biti veoma, veoma izazovan, gotovo sam siguran u to, zato je važno da razumemo poruke državnih organa, da poštujemo sve mere, a Grad će preduzeti sve što je neophodno, u to budite sigurni, da bismo sačuvali zdravlje i živote građana i da bismo se borili za ekonomiju i standard svih Novosađana.

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik) дана 28. Окт 2020. у 4:49 PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SITUACIJA NIJE IZMAKLA KONTROLI, ALI PRETI" Vučević: Apelujem na čvrstu disciplinu, moramo zajedno da sačuvamo Novi Sad

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

"Dragi sugrađani, poštovani Novosađani, juče je bio vrlo težak dan za Novi Sad u pogledu novoinficiranih sugrađana od Kovida-19", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, osvrćući se na epidemiološku situaciju u tom gradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.