ANKETA: Kog od aktuelnih ministara biste voleli opet da vidite na ministarskom mestu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Kog od aktuelnih ministara biste voleli opet da vidite na ministarskom mestu?

Glasajte

Građani Srbije na izbore će izaći 26. aprila, a istog dana biće održani i lokalni i parlamentarni izbori, a prema najavama predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisaće izbore početkom aprila.

Nakon izbora, i odabira novog premijera na njegov predlog biće sastavljena nova vlada i postavljeni novi ministri u toj vladi. Kako se bliži taj trenutak, a pojavljuju se različite spekulacije ko će od aktuelnih ministra biti u novoj vladi, mi smo uradili anketu u kojoj možete glasati i reći svoje mišljenje na pitanje: Kog ministra iz aktuelne vlade biste želeli da vidite u novom sazivu:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.