ANKETA DANAS: Šta članovi Vlade Srbije žele građanima Srbije i čitaocima Danasa u 2015?

Izvor: Danas, 02.Jan.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA DANAS: Šta članovi Vlade Srbije žele građanima Srbije i čitaocima Danasa u 2015?

Beograd - U 2015. Srbiju i njene građane očekuju brojni izazovi. Istovremeno, prema najavama aktuelnih čelnika još iz predizborne kampanje, godina koja je upravo počela mogla bi biti - godina preokreta, i to ka boljem. Da li će tako i biti? Neke od članova Vlade Srbije smo pitali šta žele građanima, kao i čitaocima Danasa...

Zorana Mihajlović

ministarka saobraćaja

Da su zauvek za nama dani poniženja, kada smo od šaltera do šaltera skupljali >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << papire kao da su od suvog zlata. E, zato želim da počnemo svi da se menjamo, od vlasti do građana, kako bismo živeli ponosni u našoj Srbiji, kako bismo nove godine dočekivali u sreći i veselju.

Kori Udovički

ministarka državne uprave i lokalne samouprave

Svim čitaocima lista Danas želim srećne novogodišnje i božićne praznike i da ove praznične dane provedu u zdravlju, miru i porodičnoj sreći. Neka nam svima 2015. bude godina u kojoj ćemo nanizati uspehe i u kojoj ćemo se još snažnije boriti sa izazovima koji su pred nama. Svim zaposlenima u listu Danas želim da nastave da se bore za istinu, slobodu reči i demokratiju, da ostanu verni svojim idealima, da nastave da pružaju društvu aktuelnu i pouzdanu informaciju o zbivanjima u zemlji i svetu. Novinarskoj ekipi Danasa želim još više stvaralačke energije i nadahnuća, novih novinarskih uspeha i otkrića.

Bratislav Gašić

ministar odbrane

Za nama je teška, ali uspešna godina. Čitaocima Danasa, baš kao i građanima Srbije, poručujem da sam uveren da će naredna 2015. biti godina uspeha, sreće i dobrog zdravlja. Vama i vašim porodicama čestitam novogodišnje i božićne praznike.

Jadranka Joksimović

ministarka zadužena za evropske integracije

Svima nama u Srbiji želim da u 2015. godini pokažemo odgovornost prema stvaranju uslova za bolju budućnost. Ona ne dolazi sama od sebe i zato bih želela da svi razumemo da su vredan rad, poštenje, obrazovanje i tolerancija najvažniji za napredak i pojedinca i društva. Ali, svim građanima pre svega želim dobro zdravlje i ličnu sreću.

Vanja Udovičić

ministar omladine i sporta

Ovo je bila rekordna godina po broju osvojenih medalja. Naši sportisti su naciju učinili ponosnom. Želim svima da u 2015. u svojim privatnim životima osvoje svoje medalje i da svoju porodicu učine srećnom, zadovoljnom i ponosnom.

Nikola Selaković

ministar pravde

Godina koja je na izmaku bila je teška i puna izazova. Napravljeni su prvi koraci u suštinskim reformama našeg društva, a koji će, siguran sam, u godinama koje dolaze vratiti Srbiju na put napretka i ponovo je postaviti na zdrave noge. Najvažnija podrška na tom putu jeste poverenje građana, koje pozivam da istraju, jer samo zajedničkim radom i trudom možemo učiniti Srbiju zemljom na koju ćemo svi biti ponosni. Svim građanima čestitam novogodišnje i božićne praznike i želim dobro zdravlje, radost i napredak na svim životnim poljima.

Maja Gojković

predsednica Skupštine Srbije

Građanima Srbije i čitaocima Danasa želim da 2015. godina donese više razumevanja, međusobnog poštovanja i tolerancije. Želim im zdravlja i sreće na ličnom planu i da nauče da uživaju u lepim i malim stvarima, koje se često neprimetno dešavaju oko nas, a u stvari čine život.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šta članovi Vlade žele građanima Srbije u novoj 2015. godini

Izvor: Radio 021, 02.Jan.2015

U 2015. Srbiju i njene građane očekuju brojni izazovi, a evo šta su aktuelni političari iz Vlade poželeli građanima u novoj godini...Prema najavama aktuelnih čelnika još iz predizborne kampanje, godina koja je upravo počela mogla bi biti godina preokreta, i to ka boljem. A da li će tako zaista...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.