ANJA (23) JE UMRLA POSLE POROĐAJA OD KORONE Beba pod stalnim nadzorom lekara, evo u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 12:57

ANJA (23) JE UMRLA POSLE POROĐAJA OD KORONE Beba pod stalnim nadzorom lekara, evo u kakvom je stanju

Na svet je donela zdravu devojčicu od 3.400 kg.

Devojčica koju je rodila Anja I.(23) iz Pirota dva dana pre nego što će preminuti od posledica kovida prema najnovijim informacijama nalazi se u dobrom zdravstvenom stanju.

- Beba je smeštena na Ginekološko-akušerskoj klinici i negativna je na korona virus. Nalazi se pod stalnim nadzorom lekara - rečeno nam je u Univerzitetsko- kliničkom centru u Nišu.

Njena mama je nažalost preminula juče od posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusa. Beba je porođena carskim rezom nekoliko dana pre strašne vesti. I pored velikog angažovanja lekari nisu uspeli da spasu devojku iz Pirota koja se mnogo radovala majčinstvu.

U kući preminule porodilje smo zatekli njenu baku Vericu I. koja je jedva smogla snage da kroz suze kaže da se Anja radovala dolasku deteta na svet i da je sve bilo pripremljeno za njihov dolazak kući.

Anja I. (23) iz Pirota, podsetimo, porođena je u sredu carskim rezom u devetom mesecu trudnoće jer joj se stanje pogoršavalo zbog posledica kovida, a nažalost i pored napora lekara i više reanimacija preminula je juče ujutru u UKC Niš. Nije bila vakcinisana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.