AMSS: Umeren saobraćaj, kamioni čekaju na Batrovcima i Sremskoj Rači

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Umeren saobraćaj, kamioni čekaju na Batrovcima i Sremskoj Rači

Saobraćaj na putevima Srbije večeras je umerenog intenziteta, a vozila se na naplatnim rampama zadržavaju oko 15 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko pola sata.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u Hrvatsku iz Srbije čekaju dva sata, dok na prelazu Sremska Rača sa BiH čekaju tri sata, saopštilo je Javno preduzeća "Putevi Srbije".

AMSS je pozvao vozače da smanje brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu naročito u zoni radova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Zadržavanja na graničnim prelazima do 30 minuta

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2017, 18:24

Na glavnim putnim pravcima u Srbiji saobraćaj se odvija bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta dok kamioni na prelazima Sremska Rača prema Bosni i Hercegovini i Batrovci ka Hrvatskoj čekaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.