AMSS: Suvi kolovozi, vozači i dalje da obrate pažnju na odrone

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Suvi kolovozi, vozači i dalje da obrate pažnju na odrone

Beograd -- U većem delu zemlje vozače očekuju bolji vremenski uslovi, saobraćaj se odvija po suvim kolovozila i uz dobru vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS podseća vozače na odrone koje su izazvale kiše prethodnih dana, posebno na Ðerdapskoj i Ibarskoj magistrali, kao i u Sićevačkoj, Grdeličkoj i Ovčarskoj klisuri.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji, dok teretna vozila na izlaz iz zemlje čekaju na Horgošu sedam sati, na Kelebiji četiri, a na Batrovcima 60 minuta.

AMS S podseća vozače da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u zemlji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Bolji vremenski uslovi, suvi kolovozi

Izvor: Blic, 06.Jun.2019

U većem delu zemlje vozače očekuju bolji vremenski uslovi, saobraćaj se odvija po suvim kolovozila i uz dobru vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali podseća vozače na odrone koje su izazvale kiše prethodnih dana, posebno na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, kao i u Sićevačkoj,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.