AMSS: Saobraćaj umeren, na Preševu vozila i autobusi čekaju 30 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2021, 08:20

AMSS: Saobraćaj umeren, na Preševu vozila i autobusi čekaju 30 minuta

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila i autobuse je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, saopštili su "Putevi Srbije".

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na putu Pirot - Kitka, do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 24. septembra dvokratno od 9 do 12 i od 13 do 16 časova doći će do obustave saobraćaja zbog asfaltiranja kolovoza. U terminima obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije omogućen je prolaz.

Na auto-putu E-70, petlja „Dobanovci“ - petlja „Batrovci“, do 30. septembra radovi u zaštitnom i putnom pojasu. Radovi u oba smera i pomeraju sukcesivno po lokacijama u toku svetlog dela dana.

Za saobraćaj u zoni radova biće zatvorena zaustavna traka u dužini od 200 m, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Gojna Gora - Čačak (Ljubić), do 15. novembra radovi na izgradnji trajne devijacije i nadvožnjaka na trasi državnog puta na ukrštaju sa trasom auto-puta E-763, deonica Preljina - Požega. Saobraćaj je preusmeren na lokalni put.

Na mostu kod Titela preko reke Tise, danas obustava saobraćaja do 20 časova zbog radova na postavljanju spregova koji povezuju lukove mosta. Alternativni putni pravac Perlez - Zrenjanin - Novi Sad - Titel.

Na putu Zlatibor - Semegnjevo (Železnička stanica) - obustava saobraćaja, zbog održavanja sportske priredbe „FIS kup“, sutra od 8 do 11 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VOZITE PAŽLJIVO! Saobraćaj umeren, bez čekanja na granici, ali zbog mokrih kolovoza vodite računa

Izvor: Blic, 18.Sep.2021

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta na gotovo svim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.