AMSS: Saobraćaj u Srbiji usporen i pojačanog inteziteta

Izvor: B92, 20.Jul.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj u Srbiji usporen i pojačanog inteziteta

Saobraćaj u Srbiji večeras se odvija usporeno na glavnim magistralama i na autoputevima, zbog velikog broja turista koji prolaze kroz zemlju, saopštio je AMSS.

Prema podacima Uprave granične Policije zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza su od 30 minuta do sat vremena.

Na teretnom terminalu graničnog prelaza Horgoš kamioni čekaju do sat vremena.

Zbog formiranja dužih kolona vozila na ulazu i izlazu iz Hrvatske i Madjarske, zadržavanja mogu biti višesatna i duža, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saobraćaj u Srbiji usporen i pojačanog inteziteta

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2019

Saobraćaj u Srbiji večeras se odvija usporeno na glavnim magistralama i na autoputevima, zbog velikog broja turista koji prolaze kroz zemlju, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema podacima Uprave granične Policije zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza su od 30 minuta do sat...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.