AMSS: Povećan broj vozila na putevima u Srbiji, moguća duža zadržavanja na naplatnim stanicama

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Povećan broj vozila na putevima u Srbiji, moguća duža zadržavanja na naplatnim stanicama

Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila na putevima u Srbiji i pojačan saobraćaj unutar gradova, a s obizorom na to da je turistička sezona u toku moguća su i duža zadržavanja na naplatnim stanicama, a pre svega na naplatnoj stanici Sirig gde je zadržavanje često promenljivo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Zadržavanja na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nisu duža od pet do >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 10 minuta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Danas će zbog radova na asfaltiranju deonice u punoj širini kolovoza doći do izmene režima saobraćaja na deonici od raskrnice u Batajnici do Nove Pazove, a u toku radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Danas od 7.30 do 16.30 doći će do izmene režima saobraćaja na deonici Vitkovo – Koševi, kod mesta Pepeljevac, zbog radova na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz. U toku radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.