AMSS: Osam sati čekanja kamiona na izlazak iz Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Osam sati čekanja kamiona na izlazak iz Srbije

Zadržavanja za kamione na graničnim prelazima Srbije je i dalje višesatno, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na prelazu Batrovci, s Hrvatskom, kamioni čekaju čak osam sati, a na prelazu s Mađarskom kod Horgoša i više od toga.

Na izlazu iz Srbije kod Šida, na granici s Hrvatskom, kamioni čekaju oko sedam sati, na prelazu Kelebija s Mađarskom do tri sata, dok na granici sa Makedonijom kod Preševa na izlazak iz Srbije kamioni čekaju dva saa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Na terminalima graničnih prelaza Srbije za automobile nema zadržavanja dužeg od pola sata.

Po večerašnjim informacijama "Puteva Srbije" nema zadržavanja ;na naplatnim stanicama auto-puteva.

AMSS dodaje da je posle pada "betonskog elementa" na put, normalizovan saobraćaj kod graničnog prelaza Sremska Rača, prema BIH.

Na putevima jugozapadne i istočne Srbije mestimično ima do pet santimetara raskvašenog snega, a kod Zaječara "sitnih odrona".

AMSS upozorava na mogućnost mestimične poledice i magle na putevima, a "Putevi Srbije" savetuju vozačima da ne kreću na put bez zimske opreme za vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.