AMSS: Oprez zbog moguće kiše i mokrih kolovoza

Izvor: Beta, 26.Sep.2017, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog moguće kiše i mokrih kolovoza

Vozačima u Srbiji danas se savetuje oprezna vožnja uz držanje većeg odstojanja izmedju vozila jer će kolovozi biti vlažni i klizavi usled povremene kiše, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije vozila se zadržavju oko 20 minuta.Na deonici Kraćevac - Topola, kod ulaza u Topolu, tokom dana saniraće se kolovoz zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Na deonici Preljina - Konjevići, most na reci Čemernici, sutra će se biti radovi na kolovozu zbog čega će se saobraćaj od 7.00 do 16.00 odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.Saobraćaj se od danas ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA: Moguće padavine, prilagoditi vožnju uslovima na putu!

Izvor: RTV Pink, 26.Sep.2017

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.