AMSS: Obazrivost u vožnji zbog promena vremena i padavina

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Obazrivost u vožnji zbog promena vremena i padavina

Beograd -- AMSS upozorio vozače da s obzirom na očekivanu promenu vremena, padavine i vremenske nepogode, budu dodatno obazrivi u vožnji.

AMSS dodaje da se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, bez zadržavanja na naplatnim rampama, ali podseća vozače da je na većim brojem deonica na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok teretna vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji i Batrovcima čekaju tri sata.

AMSS podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Normalizovan saobraćaj na auto-putu na jugu Srbije

Izvor: RTS, 18.Jun.2019

Na auto-putu E-75, posle naplatne stanice "Preševo", u smeru ka Beogradu, uspostavljen je normalan režim saobraćaja nakon prevrtanja teretnog motornog vozila. . Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da s obzirom na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.