AMSS: Niske temperature, opasnost od poledice i proklizavanja

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 06:46

AMSS: Niske temperature, opasnost od poledice i proklizavanja

Beograd -- Padavine su prestale, ali hladan vazduh koji u planinskim predelima spušta temperaturu oko nultog podeljka, donosi opasnost od poledice i proklizavanja.

Ta opasnost postoji i na onim mestima gde je zbog magle ili sumaglice kolovoz mokar, upozorava jutros AMSS.

U drugom delu dana očekuje nas porast tempratura i nešto povoljnije vremenske prilike koje će doneti lakšu vožnju i sigurnije putovanje.

Na auto-putevima i glavnim magistralnim pravcima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozače očekuje dobra prohodnost i umeren intezitet saobraćaj. Međutim, na pojednim deonicama je saobraćaj usporen zbog radova na kojima će vozačima biti potrebno više vremena za prolaz sobzirom na usporenu vožnju i naizmenično propuštanje vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.22 časova, kamioni na Šidu, na izlazu čekaju 180, Horgošu, 120 minuta, Kelebiji 120 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.