AMS: Dobra prohodnost puteva, ali obratite PAŽNJU NA JEDNU OPASNOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS: Dobra prohodnost puteva, ali obratite PAŽNJU NA JEDNU OPASNOST!

Početak radne nedelje u Srbiji obeležen je pojačanim intenzitetom saobraćaja, prvenstveno u većim gradskim sredinama, a zatim i na frekventnijim putevima u zemlji.

U jugozapadnim, južnim i istočnim krajevima zemlje magla će tokom jutra smanjivati vidljivost, ponegde i ispod 100m, zato je bitno da se vozi sa oborenim svetlima i koriste svetla za maglu.

Prestanak padavina i porast dnevnih temperatura doprineće dobroj prohodnosti puteva, međutim, otapanje snega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u višim planinskim predelima pored mokrih kolovoza donosi veliku opasnost od odrona na šta posebno upozoravamo vozače, navodi se u saopštenju.

Prema poslednjim informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima dobijenim od Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnim prelazima "Kelebija" i "Batrovci" čekaju oko četiri sata, na prelazu "Šid" oko dva sata, a na "Horgošu" oko 90 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.