AMERIKANCI PODVILI REP: Iranska pomoć doplovila u VENECUELU, dve zemlje ujedinjene PROTIV SVETSKOG ŠERIFA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 08:51

AMERIKANCI PODVILI REP: Iranska pomoć doplovila u VENECUELU, dve zemlje ujedinjene PROTIV "SVETSKOG ŠERIFA"

Iranski predsednik Hasan Rohani zapretio je juče odmazdom.

Prvi od pet tankera sa naftom iz Irana stigao je danas do ekskluzivne ekonomske zone Venecuele, što se može videti na sajtu za praćenje plovila Refinitiv Eikon.

Isporuka iranske nafte Venecueli izazvala je diplomatske nesuglasice sa Sjedinjenim Američkim Državama s obzirom na to da su obe zemlje pod sankcijama.

Reč je o pomoći Irana južnoameričkoj zemlji da prebrodi nestašicu benzina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Fortune Tanker is more close to coast of Venezuela.

She sailing very nice near coast of Venezuela.🇻🇪❤.#salamVenezuela pic.twitter.com/XghYQBvKAW

— Sayed Abolfazl🇮🇷🇻🇪🇷🇺🇾🇪🇱🇧🇸🇾 (@IRI_SEAMAN) May 24, 2020

Tanker Forčjun nije naišao na mešanje SAD dok je plovio prema vodama Venecuele, a zvaničnici te zemlje proslavili su njegov dolazak.

Iranski predsednik Hasan Rohani zapretio je juče odmazdom ako SAD budu pravile probleme tankerima koji prevoze iransko gorivo za Venecuelu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.