AMERIKA U HAOSU, UBIJANJE NA SVE STRANE: Pucnjava u Sakramentu, ima mrtvih i ranjenih! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 20:14

AMERIKA U HAOSU, UBIJANJE NA SVE STRANE: Pucnjava u Sakramentu, ima mrtvih i ranjenih! (VIDEO)

Četiri ranjene osobe prebačene u bolnice

Jedna osoba je poginula, a četiri su ranjene u pucnjavi koja se dogodila rano jutros ispred noćnog kluba u centru glavnog grada Kalifornije Sakramenta, saopštila je policija.

U izveštaju lokalnih medija se navodi da je načelnik lokalne policije Kejti Lester potvrdila da je poziv zbog pucnjave registrovan u ponedeljak ujutru, oko 2 sata posle ponoći nakon što su gosti napustili noćni klub.

Lesterova je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavila da su četiri ranjene osobe prebačene u bolnice, ali nije ih identifikovala, prenosi AP.

- Za sada raspolazemo ograničenim brojem informacija - rekla je načelnik Kejti Lester.

Prema njenim rečima policija traga za svedocima i dodatnim informacijama o pucnjavi i tražili da očevici dostave eventualne video snimke.

BONUS VIDEO: Lažni Zelenski potpisao akt o kapitulaciji posle pada Lisičanska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.