AMERIČKA AMBASADA ZASUTA RAKETAMA! Kaćuše raspalile po zaštićenoj zoni, haos među Amerima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 09:48

AMERIČKA AMBASADA ZASUTA RAKETAMA! Kaćuše raspalile po zaštićenoj zoni, haos među Amerima!

Akcija otpora se nastavlja

Američka ambasada u Bagdadu navodno je gađana sa dve rakete Kaćuša. Izveštaj o napadu usledio je nakon što su Bagdad i Vašington izdali zajedničko saopštenje u kojem se kaže da će sve američke trupe biti povučene iz Iraka do 31. decembra 2021. godine.

Američka ambasada u Bagdadu na meti je dve rakete Kaćuša, prenela je novinska agencija AFP neimenovane izvore.

Izveštaj o napadu usledio je nekoliko sedmica nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je najmanje šest raketa "Kaćuša" pogodilo vojnu vazdušnu bazu u kojoj su smeštene koalicione snage predvođene SAD u zapadnoj iračkoj provinciji Anbar.

U poslednjih nekoliko meseci iračke vojne baze u kojima su smeštene američke trupe širom zemlje, kao i američka ambasada u Bagdadu, više puta su bile na meti minobacačkih i raketnih napada, prenosi Sputnik International.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.