ALEKSINA MAJKA POSLALA SNAŽNU PORUKU NENADU PERIŠU! Pronađen joj sin, a agonija druge porodice još traje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 12:12

ALEKSINA MAJKA POSLALA SNAŽNU PORUKU NENADU PERIŠU! Pronađen joj sin, a agonija druge porodice još traje

Nenad Periš i dalje ne zna gde se nalazi njegov sin Matej.

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nestao je 28. decembra. Dva dana kasnije, u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, izgubio se svaki trag i Mateju Perišu (27).

Mladić iz Kruševca pronađen je juče, a njegova majka kaže da ga još nije videla i da joj se nije javio.

Takođe je uputila i snažnu poruku Nenadu Perišu, ocu mladića za kojim potraga još traje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Olivera Stanković otkriva da ju je policija obavestila da joj je sin, koga nije videla duga 43 dana, pronađen živ.

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

- Iz policije su mi rekli da je Aleksa dobro i zdravstveno i psihički i to je najvažnije. Znam da je bio na razgovoru sa policijom i očekujem da mi se policija ponovo javi. Sad mi je najbitnije da znam da je sa njim sve u redu. Još uvek mi se nije javio, a i ja sad imam koronavirus pa sam u izolaciji - kazala je majka, koja je 42 dana strahovala za život svog deteta.

Oliveri je sa srca pao veliki, težak i bolan teret kad je saznala da joj je sa sinom sve u redu. Međutim, jedan otac i jedna porodica i dalje strahuju šta se dešava sa njihovim najmilijim.

Naime,

Olivera mu je poželela da uskoro čuje lepu vest kao što je i ona juče.

- Matejevom ocu i porodici želim svu sreću i da uskoro oni čuju lepu vest kao što sam je ja čula. Želim da Aleksa i Matej nastave dalje da normalno žive, nakon agonije kroz koju su prošli - zaključila je Olivera Stanković.

Podsetimo, intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom.

Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega je majka mislila da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.