AKO NIJE BIO NA SKAJ TELEFONIMA NIKAKAV PROBLEM, AKO JESTE NEKA OBJASNI Vučić o slučaju Malog Sente

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2022, 23:19

"AKO NIJE BIO NA SKAJ TELEFONIMA NIKAKAV PROBLEM, AKO JESTE NEKA OBJASNI" Vučić o slučaju Malog Sente

Predsednik Vučić gostujući na TV Pink osvrnuo se i na slučaj Slobodana Milenkovića Sente.

– Ne želim da se mešam u taj predmet, tužilaštvo neka radi svoj posao. Reč je o Skaj telefonima, ako nije bio čovek na Skaj telefonima nikakav problem, ako jeste samo treba da se objasni. Dve i po godine su vodili kampanju protiv Jovanjice i na sudu dokažu kako je to laž, da s mojim bratom nikad nije bio u kontaktu, jesu rekli nekad izvinite? Nikad. Sve su to izmislili, ima tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čudnih detalja o kojima ću pričati drugi put - kazao je Vučić i dodao:

- Ne mislim na našu policiju, već na strane služne, kako to niko nije rekao izvinite što smo lagali. Da li ste stvarno toliko blesavi da idem i ubijam po Srbiji ko mi se ne sviđa? Mislite da je to moguće? Je l’ to znači da nemate nijedan drugi argument, kako biste svojim idejama nešto promenili? Sve nešto ispod žita, neko muljanje petljanje, ovo Vučić ne sme da skloni Stefanovića jer ima neke prisluškivane razgovore, ne preterujte. To je toliko smešno da nemam reči. Ljudi neka se ne sekiraju, nekima je to rijaliti, a neki slikom rijalitija pokušavaju da prikriju svoj kriminal i korupciju, time se bave službe, neka rade svoj posao. Ja verujem u naše službe i verujem da će da obave svoj posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ O TVRDNJAMA DA NE SME DA SMENI STEFANOVIĆA ZBOG PRISLUŠKIVANOG RAZGOVORA "Terate me da vam pustim taj razgovor sa 'glavnim kriminalcem', a to je toliko smešno da nemam reči"

Izvor: Blic, 14.Jul.2022, 00:05

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, na pitanje novinara na TV Pink da prokomentariše saslušavanje Slobodana Milenkovića poznatijeg pod nadimkom Mali Senta u tužilaštvu, da za njega nema problema ako dokaže da nije koristio skaj telefone.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.