AKO IH ZOVEM, ONDA SAM NAJE*AO Greška koja je mogla da ga košta života - neispričana priča o Ljubi Zemuncu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 19:36

"AKO IH ZOVEM, ONDA SAM NAJE*AO" Greška koja je mogla da ga košta života - neispričana priča o Ljubi Zemuncu (VIDEO)

Neispričana priča iz automehaničarske radionice.

Jedan od najčuvenijih beogradskih "žestokih momaka" Ljubomir Magaš poznatiji kao Ljuba Zemunac bio je preke naravi i izuzetne fizičke snage. Sada je o njemu otkrivena još jedna priča, koju do sada nismo čuli.

U pitanju je priča o Novaku Laziću, automehaničaru koji nije bio direktno član Ljubine ekipe, ali je za njih radio automobile. Kako se kaže, ponekad im je sređivao i motore kako bi mogli brže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da beže posle krivičnih dela koja su radili.

Ekipa u automehaničarskoj radionici Novaka Lazića radila je uigrana ekipa. Svoj posao radili su profesionalno, ali kao i u svakom poslu, dogodi se i poneka greška. Jedna takva mogla je skupo da ih košta.

- Kada se sve završi, ceo kompletan servis, i spuste se auti nazad, ja sam odrađivao glavni deo, sve ono što je važno bilo. Oni su radili spoljne delove. Dođemo i sednemo, kažemo ko je šta uradio i sumiramo. Da li si dotegao točkove na Ljubinom autu kad si ga spustio sa dizalice? I ovaj kaže "Nisam dotegao". Pa šta sam pomislio! Mrtav sam ako se šta njima desi, to se zna, tu nema dalje - ispričao je Novak za Jutjub kanal Mašana Lekića.

- Oni moraju da budu spremni da pobegnu i od policije, da stignu svukud prvi. Ako jedan točak spadne zna se, ne bi poginuo, sve bi to bilo... ali ne bi nas bilo... - rekao je Novak, pa nastavio priču.

Kako je rekao, krenuo je sa dečkom koji nije uradio posao do kraja sa svojim automobilom da potraži Ljubu.

- Jedini sam ja znao gde su im štekovi, gde su im stanovi i gde su im devojke, i u koje kafane svraćaju. A otišli su uveče da spavaju, da odmore da bi kako treba krenuli u akciju.

Za Novaka, to je bio jedini trenutak kada je mogao da pronađe Ljubin automobil i stegne točkove. Potraga je trajala tokom večeri, a minuti su bili ključni. Znao je da ekipa kreće u akciju tačno u ponoć. Kako kaže, imao je opciju da ih pozove, ali...

- Ako ih zovem, onda sam naje*ao - ispričao je Novak.

Došao je na još jedno štek mesto i ugledao je mercedes na parkingu.

- Pogledam malo okolo, jer i oni imaju svoje ljude okolo, za kontrolu. Prilazim kao da kradem. Ma jooooj brate, tresu se čašice na kolenima. Jer znam šta posle može da bude ako dođe do igranke. Ako ostanu oni živi neću ja ostati živ. Pa polako, na kvarno, zaklonim se za auto, dotegnem točkove, sve. Tek sam posle mogao da spavam. Ali nema spavanja, nemaš kud brate.

Novak je kasnije sve ispričao i samom Magašu koji mu je rekao:

- Ne bi valjalo da nam nisi kazao. Sve je u redu, ali mnogo je važno što si nam rekao kako je to bilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.