AKCIJA “ARMAGEDON” OTKRILA MONSTRUMA: Prebijao je devojku a onda i ZATVORIO kako bi prikrio svoje IŽIVLJAVANJE!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Sep.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA “ARMAGEDON” OTKRILA MONSTRUMA: Prebijao je devojku a onda i ZATVORIO kako bi prikrio svoje IŽIVLJAVANJE!

Kikindska policija uhapsila je G.T. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prinuda, jer je u svojoj kući u Banatskom Velikom Selu kod Kikinde, na silu, protiv njene volje, držao zatvorenu devojku sa kojom je bio u partnerskom odnosu. Policija sumnja da je mladić zatvorio devojku u kuću u nameri da prikrije tragove nasilja koje je vršio nad njom.

Prema nezvaničnim informacijama, G.T je i tukao partnerku koju je držao zatvorenu u svojoj kući.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << G.T. danas je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi, a sudija za prethodni postupak još nije donela odluku hoće li osumnjičenom odrediti pritvor jer saslušanje još traje.

Ovaj slučaj otkriven je u policijskoj akciji „Armagedon“.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nasilnik iz Kikinde tukao devojku, pa je držao zatvorenu

Izvor: Blic, 15.Sep.2016, 13:50

Goranu Tramošljaninu (26) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde, koji je osumnjičen da je u svojoj kući, na silu, protiv njene volje, držao zatvorenu devojku A. D. (33) iz susednih Novih Kozaraca i to u nameri da prikrije tragove nasilja koje je vršio nad njom, određen je pritvor do 30 dana...Pritvor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.