ADRESIRANO ZA RAJ: Dirljiva priča o devojčici koja svake godine šalje pisma svom ocu na oblak broj devet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 22:33

ADRESIRANO ZA RAJ: Dirljiva priča o devojčici koja svake godine šalje pisma svom ocu na oblak broj devet (FOTO)

Poštar je stupio u kontakt sa majkom deteta.

Jedan poštar ostao je dirnut omotnicom koju je pronašao pri pražnjenju sandučića u Leikesteru. Na njoj je dečijim rukopisom bilo ispisano: "Tati u raju, Oblak 9."

Poštar, koji nije hteo da otkrije svoje ime, krenuo je u potragu za roditeljima deteta kako bi mogao da vrati pismo.

- Danas sam ispraznio poštanski sandučić i našao pismo ocu u raju, na Oblaku 9 - stoji na Fajsbuk stranici "Spotted >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Braunston".

- Pokušavam da pronađem roditelje deteta jer bih hteo nešto da učinim za to malo dete. I sam sam ostao bez oca, kao odrasloj osobi mi je to teško palo pa mogu samo da zamislim kako je detetu - pojasnio je pa zamolio ljude za bilo kakvu korisnu informaciju.

Brzo je otkriveno da je pismo napisala devojčica, a poštar je stupio u kontakt s njenom mamom Sarom.

- Otvorila sam Fajsbuk i imala šta da vidim. Šokirano sam rekla starijoj kćeri: O, Bože, to je Sianino pismo - otkrila je majka za Fox News.

Pojasnila je i da njena ćerkica Siana piše pisma svom pokojnom ocu, koji je umro kad je imala četiri meseca, za svaku priliku poput njegovog rođendana ili Dana očeva.

- Svuda imamo njegove fotografije, kako bi mogla da ga gleda - dodala je Sara.

Kad je Siana upitala majku gde njen otac živi, ona je odgovorila: "Na nebu, na Oblaku 9." I tako devojčica svake godine nekoliko puta šalje pisma svom ocu na tu adresu.

Dirljiva priča dirnula je korisnike Fejsbuka.

- Ovo je podsetnik da cenimo i volimo naše očeve dok su tu -  jedan je od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.