A za kraljevsku bebu - od Tome orden, od Dačića Miljacka

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2013, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A za kraljevsku bebu - od Tome orden, od Dačića "Miljacka"

Ovih dana možete preko interneta “ekskluzivno“ da saznate kakve bi bile reakcije srpskih političara po porođaju vojvotkinje od Kembridža, supruge britanskog princa Vilijama, nekada poznate i kao Kejt Midlton, da ih je neko nešto o tome i pitao.

Vojvotkinja od Kembridža maše i zahvaljuje ili Nikoliću i Dačiću na lepim rečima, ili okupljenim Britancima po izlasku iz bolnice

 

Reč je, naravno, o šaljivom duhu srpskog naroda, koji dobro poznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje političare, njihove fraze i (ne)sposobnost, pretočenom u reči koje bi, na prvu loptu, tim sadašnjim i bivšim vlastodršcima verovatno i izašle iz usta da su morali da se izjasne povodom rođenja malenog Džordža Aleksandra Luisa, odnosno princa Džordža od Kembridža 22. jula 2013.

  Da ste kraljica, na primer Elizabeta II, i da koračate Vestminsterskom opatijom, zar ne bi bilo divno da se istom razlegne glas Ivice Dačića i s njegovih usana poteče "Miljacka"?

 

U duhu kraljevske hijerarhije, i mi smo uveli podelu po trenutnom značaju protagonista ove pošalice. Čisto da se zna red, da se ne uvrede članovi kraljevske familije ako im na prvo mesto stavimo nekog ko trenutno ne participira u vlasti. A malo šale u ova tmurna vremena nije na odmet, zar ne?

 

Trenutno bitni političari

- Da spremam plavi ili roze orden? (Tomislav Nikolić)  

- Srediću muziku za slavlje. Ja ću da pevam "Miljacku" i "Hepi brtdej" (Ivica Dačić) 

- Da li je princ, kao stranac, zainteresovan da bude član rekonstruisane Vlade Srbije? (Aleksandar Vučić)

- Ma šta se femka celo prepodne koj' moj! Kod mene u Atenici zveknemo joj dva šamara, lokalna anestezija, i deca samo izleću i pravo na polje da rade.

(Velimir gazda/domaćin Ilić)

- Eh, kad se samo setim radosti kad se rodila kraljica Elizabeta. (Jovan Krkobabić)

 

Donedavno bitni političari   

- Da je ta Kejt moja žena, ona bi se porodila pre roka. (Milutin Mrkonjić)   

- A koliki je kod vas PDV na porođaj i prisustvovanje oca istom? (Mlađan Dinkić)   

 

Trenutno nebitni političari   

- Princezi Dajani čestitamo na prinovi. (Vojislav Koštunica)   

- Izvinjavamo se što je porođaj toliko trajao. (Boris Tadić)   

- Manje bi je boleo porođaj da je Srbija priznala Kosovo. (Čedomir Jovanović)   

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.