A u Austriji za krst plivao i naš ambasador

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A u Austriji za krst plivao i naš ambasador

Ambasador Srbije u Austriji Nebojša Rodić plivao je danas za Časni krst na jezeru Auze kod Linca.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija

U organizaciji Srpske pravoslavne crkve u Lincu danas je održano tradicionalno plivanje za Časni krst na kojem je učestvovalo 16 takmičara.

Devojka heroj: Časni krst za Jovanu! (FOTO)

Najbolji je bio Dragan Stefanović, a među plivačima je bila i jedna žena Katarina Pipileva.

Jedinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ženi koja se takmičila ostali plivači dali su prednost na stazi koja je bila dovoljna za pobedu, tako da je Pipileva proglašena zvaničnim ovogodišnjim pobednikom.

Bog se javi: Danas se pliva za Časni krst (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasador Srbije plivao za časni krst

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2019

Ambasador Srbije u Austriji Nebojša Rodić plivao je danas za časni krst na jezeru Auze kod Linca...U organizaciji Srpske pravoslavne crkve u Lincu danas je održano tradicionalno plivanje za časni krst na kojem je učestvovalo 16 takmičara...Najbolji je bio Dragan Stefanović, a među plivačima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.