6-pouzdanih-nacina-da-unapredite-svoj-seksualni-zivot

Izvor: medio.rs, 06.Sep.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6-pouzdanih-nacina-da-unapredite-svoj-seksualni-zivot

Vreli i neobični načini kako da zapalite iskru u vašem seksualnom životu.

Kada ste u dugoj vezi, nažalost često možete da upadnete u kolotečinu u spavaćoj sobi ili (ne daj bože) potpuno potpuno zaboravite na seks. To nije stvar koja se dešava samo vama, to se dešava većini parova. I to ne zato što se više međusobno ne privlače, već zato što su dozvolili da im fokus pređe na svakodnevne problemima i obaveze, umesto da budena razvijanju i negovanju strasti sa partnerom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Ono što većina parova zaboravlja jeste da koristi glavni adut u rasplinjavanju strasti, a to je mozak. Ne morate da šetate polu gole po kući (mada možete) da biste unapredili svoj seksualni život, već da na suptilan način začinite stvari, a onda nađete načina kako da ih ostvarite.

Muškarci se itekako sećaju kada im priredite dobro iznanađenje, a sve može početi i običnom sms porukom - Večeras ću se dobro pobrinuti samo za tebe. Vratiće se ranije s posla, garantujemo.

Evo pouzdanih rešenja za raspaljivanje strasti. I nijedno od njih ne zahteva previše vremena.

Ukoliko imate problema u spavaćoj sobi i strasti su zatajile, to sigurno znači da vam je komunikacija malo zarđala, a teško da je prijatno da u toku seksa iznosite instrukcije sopstvene kontrol table. Zbog toga napišite priču. Kratku, ali s poentom. Neku vašu fantaziju. Čak i ako se nikada neće dogoditi u stvarnosti, ona će da raspali maštu vašem partneru – što je savršena predigra.

Žena koja je u braku već deset godina dala je primer kako je unapredila svoj ljubavni život sa seks igračkama. Ali ne direktno u seksu.

- Kupila sam vibrator razumne veličine, čisto da ne izazovem kontra efekat, i okačila sam ga u tuš kabinu tako da moj muž sigurno može da ga vidi. Izraz na njegovom licu bio je neprocenjiv.

„Da li si ti to upravo...?“

„Jaoj ne, jel sam ga ja to ostavila unutra?“ Dok sam odlazila prema kuhinji lagodno sam dobacila „Jesam, koristim ga za leđa tamo gde sunđer za kupanje ne može da dohvati.“ Ostavljajući ga u polu nevercici, znajući kakve mu lude i vrele misli prolaze kroz glavu o tome šta sam možda, ali verovatno možda i nisam, radila seks igračkom.

Da li vam treba dodatno objašnjenje?

Ponovite neku vrelu noć koju pamtite od pre. Obucite seksi veš, sjajan outfit, štikle, namestite kosu i našminkajte se. Malo posla zarad onoga što dobijate, verujte nam. Recite mu ozbiljnim tonom da dođe za deset minuta do spavaće sobe da imate nešto važno da mu kažete. Kada uđe na vrata raspametiće se. A i seks će biti veoma dobar, dovoljan je samo jedan dobar outfit. I neka neko posle kaže da garderoba nije važna.

Stalno se polemiše o tome koliko muškarci dnevno puta pomisle na seks. Mnogo, znamo, ali nisu ni žene daleko. Ali ono što muči žene više, je činjenica koliko je tih dnevnih misli koje su vezane baš za nju. Da biste izbegle ovakvo razmišljanje rešenje je veoma jednostavno, a ne morate ni da budete sređene (velika pidžama je sasvim dovoljna). Trenutak kada je na vratima i kreće na posao, zagrlite ga i nežno mu na uvo recite – Želim da (ispunite ostatak shodno vašim željama) tvom (pa, postoji samo jedna opcija sa muškarcima) čim se vratiš kući. Napravite seksi izraz lica i recite – Zapravo, mislim da ću odmah morati pod hladan tuš. Dupli pogodak.

Muškarci vole komplimente isto koliko i žene. Ali isto toliko obožavaju i ženske ruke na njima, pogotovu one drske. Sjajan način da zapalite stvari.

Ovo je tako prokleto zabavno! Vi ćete da se zabavljate a on da se oseća kao bog. Visoke štikle i dobra muzika. Ništa vam više ne treba. Osim možda spretnosti.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.