1od5miliona poziva bojkot opoziciju da uđe u biračke odbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 17:03

1od5miliona poziva bojkot opoziciju da uđe u biračke odbore

Pokret "1od5miliona" pozvao je danas političke organizacije koje bojkotuju predstojeće izbore da predlože ljude za prošireni sastav biračkih odbora i tako budu deo aktivne kontrole izbora.

Pokret navodi da organizacije koje ne učestvuju na izborima neće imati svoje predstavnike u biračkim odborima te stoga neće imati mogućnost da na licu mesta vrše kontrolu izlaznosti i zakonitosti izbornog procesa.

"Zato mi iz 1od5miliona, koji na izbore izlazimo i imamo pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na predstavnike u biračkim odborima, dajemo mogućnost opozicionim organizacijama da predlože svoje ljude koje ćemo mi imenovati za članove odbora", navodi se u saopštenju i dodaje da Pokret "1od5miliona" smatra da je važno da se udruže organizacije opozicije u kontroli izbornog procesa, bez obzira da li na izbore izlaze ili ne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.