Како направити палачинке без брашна?

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 15:00

Како направити палачинке без брашна?

Ово је за све који пазе ста једу, а при том су веома укусне, и наравно здраве! Без брашна, шећера, питате се какве ли су то палачинке? Фото: Pixabay/RitaE Једноставнe за припрему и веома укусне.
Састојци:  4 јаја 150 милилитара млека 1,5 кесице пудинга од ваниле 20 грама шећера  2 кашике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гриза 40 грама свежег сира (крем сира), попут оног за чизкејк Припрема: Све састојке ставите у чинију и добро мешајте кашиком док се све лепо не сједини. Оставите тесто да одстоји 10 минута и поново га мешајте. Палачинке пржите на мало уља у загрејаном тигању. Препоручљиво је да их пржите у мањем тигању ради лакшег окретања. Послужите их пуњене џемом, чоколадом или шта год желите.
Ovo su smrznute namirnice koje ne treba da kupujete

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како направити палачинке без брашна? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.