Партизан гост Келну у Лиги конференције

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 09:49

Партизан гост Келну у Лиги конференције

Фудбалери Партизана вечерас од 21.00 сат играју у Немачкој против Келна утакмицу трећег кола групе Д Лиге конференције. Фото: Градске инфо Келн је првопласирана екипа у групи Д Лиге конференције, пошто су у првом колу одиграли нерешено 1:1 против Нице, у утакмици која је каснила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << због нереда на трибинама, а потом победили Словацко у Немачкој резултатом 4:2.


У домаћем првенству, Келн тренутно заузима седмо место на табели, са 13 освојених бодова у осам утакмица, а Партизан дочекује након велике победе над Борусијом из Дортмунда.
Партизан је други у групи Д Лиге конференције и има два освојена бода, исто колико и Ница, са којом су црно-бели у претходном колу одиграли нерешено (1:1) у Београду.
У првом колу трећег по квалитету европског такмичења, тим из Хумске је освојио бод против Словацког (3:3), иако је на полувремену било 2:0 за екипу из чешке.
Црно-бели су отпутовали у Келн након убедљиве победе (4:1) над Војводином у дербију 13. кола Суперлиге.
Vlahović strelac za prvu pobedu Juventusa u Ligi šampiona, remi Benfike i PSŽ-a


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан гост Келну у Лиги конференције се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.