Три знака да треба да се обратите лекару због хормона

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 18:01

Три знака да треба да се обратите лекару због хормона

Хормонска неравнотежа је узрок многих здравствених тегоба код жена, али многе од њих не знају како да је препознају. Фото: Pixabay/fernandozhiminaicela Лоше сан
За овај проблем често кривимо храну или лоше расположење током дана, али хормони могу бити узрок честе несанице или лошег сна. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Смањен ниво естрогена и прогестерона ремети правилан сан и буде нас током ноћи.
Нагло сте се угојили и не можете изгубити те вишак килограма Да ли једете као и обично, али приметите да упркос физичкој активности и вежбању и даље нагомилавате килограме? Овако необјашњиво повећање телесне тежине може указивати на проблем са тироидним хормонима, али и на неравнотежу других хормона у телу.
Ваше менструације нису редовне То је управо ‘црвена застава’ коју многе жене игноришу. Нередовне менструације су очигледан знак да нешто није у реду са хормонима у нашем телу. На то највише пажње обраћају жене које покушавају да затрудне, док друге често забораве да оду код гинеколога због менструалних тегоба.
Zagrljaj je prava terapija za očuvanje zdravlja: ​​Evo najvećih prednosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три знака да треба да се обратите лекару због хормона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.