Vesna Vukelić Vendi žestoko je isprozivala Marka Miljkovića, a ni Luni Đogani nije ostala dužna!

Izvor: Svet, 25.Jul.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Vukelić Vendi žestoko je isprozivala Marka Miljkovića, a ni Luni Đogani nije ostala dužna!

Iskusan rijaliti igrač Vesna Vukelić Vendi je neko ko uvek iznosi svoje mišljenje i nema dlake na jeziku. Ovog puta su joj zapali za oko Luna Đogani i njen dragi Marko Miljković pa je iznela svoj sud o njima:
Lakše mi je da kažem šta Luni fali, nego šta je krasi: autoritet, dostojanstvo, ličnost, nije lider, nema socijalnu sferu (vaspitanje, kulturu). Jedino što je dobro kod nje – nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << višak kilograma i zna tekstove svih novopečenih, splavarskih pesmičica .”
A onda se osvrnula na to što Đoganijeva kreće muzičkim stopama.
Najmanji je problem uzeti mikrofon. Ali ako ima lice, a nije ličnost i lider, onda je džaba sve. Imamo lidere na najvišem državnom nivou, poput Ivice Dačića, koji su simpatični kad se late mikrofona. Ali, ako neko nije lider, poput Lune, onda od njega svi beže kao od smrdljivog sira.” – objasnila je slikovito Vendi, a zatim je prokomentarisala Marka:
On je bio najveći favorit, mislila sam da ima potencijal da vozi priču, ali od ovog pomirenja sa Lunom… Očigledno je da mu prija ljuštura. Pali se na takve. Nju je izabrao zato što druge nisu prošle test za ljušture! Samo je Luna položila uspešno. On se polako pretvara u verbalnog onanistu, sve što je pričao izgubilo je smisao i težinu. Pokazalo se da nema stav, proklizava.”
svetsvet
The post Vesna Vukelić Vendi žestoko je isprozivala Marka Miljkovića, a ni Luni Đogani nije ostala dužna! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.