VIDI KAKO GMIŽE PRED PACOVIMA: Vendi NAPALA učesnicu rijalitija - nastao opšti HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDI KAKO GMIŽE PRED PACOVIMA: Vendi NAPALA učesnicu rijalitija - nastao opšti HAOS! (VIDEO)

Nije birala reči...

Rijalitiji su neiscrpna tema svake emisije zabavnog karaktera, pa tako ne čudi što se pored Ognjena Amidžića koji u svom Amidži šou dovodi goste iz tog sveta i Sanja Marinković želi da se posveti tom fenomenu.

Ona je u goste dovela Viktoriju, Bebi Dol, Žižu Stojanović, Vesnu Vukelić Vendi, Dragicu Radosavljević Cakanu, a tu su bili i brat Teodore Džehverović, Sava Džehverović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Viktorijina ćerka Tara Milenković.

Tokom boravka na "Farmi", Bebi Dol i Vendi su se često svađale, a Vendi je verbalno nasrnula i u emisiji "Magazin In".

- Vas dve inače imate neraščišćene račune? - pitala je Sanja Bebi Dol i Vendi.

- Ne, ne, Bože sačuvaj - pokušala je da smiri situaciju Bebi Dol, ali to nije bio slučaj sa Vendi.

Naime, Vendi nije štedela reči kada je komentarisala Bebi Dol.

- Taj što ne zna nacionalnu geografiju, dođe i veže konopčić oko Bebi Dol i kaže: 'Sada ćemo da je demaskiramo. Vidi, sine, na šta je ona spremna, koliko je to mali čovek, vidi kako ona gmiže pred pacovima' - govorila je Vendi u svom stilu, ali ju je voditeljka odmah prekinula kako ne bi došlo do većeg sukoba.

- Daj Vendi, nemoj da zezaš - rekla je Sanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.