OGLASILA se Lepa Brena nakon što ju je Kim Kardašijan POKRALA - objasnila ZAŠTO se to DOGODILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 22:14

OGLASILA se Lepa Brena nakon što ju je Kim Kardašijan POKRALA - objasnila ZAŠTO se to DOGODILO!

Čekamo Vendi Vilijams da upozna američku javnost sa ovim slučajem kao što ih je upoznala kad je starleta iskopirala Karleušu.

Pevačica Lepa Brena oglasila se nakon što ju je starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan iskopirala.

Naime, Kim je najavila novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina, a ono što su mnogi primetili jeste da Kim izgleda identično kao Lepa Brena pre 40 godina u spotu za pesmu "Robinja".

Kim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sebi imala isti kupaći, frizuru i šminku kao naša pevačica u spotu, a mnogi su u prvi mah pomislili da je Kardašijanka objavila fotografije Lepe Brene.

Breni nije zametalo što ju je Kardašijanka iskopirala, a istakla je da je danas teško biti originalan i da joj je drago da Kim ipak zna šta je dobro.

- Baš zanimljivo i interesantno. Teško je danas biti originalan. Šta god da se pojavi, već je viđeno. Bilo da se radi o modi, likovima iz šou biznisa... To što je nastalo od 60-ih do 90-ih, su epohalne stvari - rekla je Brena.

- Jedino nas tehnologija još uvek može iznenaditi, ostalo sve je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro - dodala je folk zvezda.

BONUS VIDEO

Milicu Pavlović razbesnelo pitanje novinara o pesmi "Provereno":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.