Izvor: Radio 021, 21.Okt.2020, 19:29

FOTO: Grad izdvaja više od 30 miliona za nekoliko sportskih i rekreativnih igrališta

Gradska uprava je raspisala tender za gradnju nekoliko dečijih, sportskih i rekreativnih terena na više lokacija u Novom Sadu, saznaje 021.rs.

Kako se vidi iz dokumentacije iz javne nabavke, nije direktno određeno gde bi se koji sadržaji gradili i predviđeno je nekoliko lokacija za koje će Uprava za građevinsko zemljište i investicije naknadno doneti odluke.

Tako se kaže bi tzv. "Avantura park" bili postavljeni na Štrandu, kao i u vrtiću Vendi na Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << naselju ili dvorištu OŠ "Jožef Atila" na Telepu.

Sportski tereni za basket sa podlogom od "tartana" dimenzija 14x17 metara bi se postavili u Stepanovićevu i na Podbari, odnosno na Detelinari u Ulici Stevana Divnina Babe.

Za rekreaciono igralište "Aktiv" sa podlogom od "tartana" planirana je lokacija na Bulevaru Evrope tj. u Ulici Veselina Masleše.

Rekreativna igrališta "Kinetik" su predviđena da budu u Ulici Stanoja Stanojevića ili na Bulevaru vojvode Stepe, zatim dva na Bulevaru Evrope tj. u Ulici Veselina Masleše i jedno u Limanskom parku.

Procenjena vrednost radova i ugradnje opreme na svim igralištima je 29.166.666,67 dinara bez PDV-a, a rok za podnošenje ponuda je 9. novembar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Grad izdvaja više od 30 miliona za nekoliko sportskih i rekreativnih igrališta

Izvor: NoviSad.com, 22.Okt.2020, 13:00

Gradska uprava je raspisala tendere za gradnju i opremanje nekoliko dečijih, sportskih i rekreativnih terena na više lokacija u Novom Sadu. Kako se vidi iz dokumentacije iz..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.