UČESNIK “ZADRUGE“ ODUVEK U CENTRU SKANDALA Prvi je imao seks u rijalitiju, borio se sa ALKOHOLIZMOM, a Luna mu je OVO zamerila

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČESNIK “ZADRUGE“ ODUVEK U CENTRU SKANDALA Prvi je imao seks u rijalitiju, borio se sa ALKOHOLIZMOM, a Luna mu je OVO zamerila

Ovo je istina.

Otkrivamo ko je zapravo Marko Miljković koji je prvi imao seks u rijalitiju, a godinama kasnije nastavio da zavodi poznate rijaliti učesnice.

Milica Todorović O P*RNO SKANDALU, ŠOKIRANA Severininim slikama! Koliko godina ima ta žena?!

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Marko Miljković i Ena Popov te 2006. godine imali su prvi seks u domaćim rijalitijima, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihova veza posle “Velikog brata” nije dugo potrajala. Marko je nekoliko godina kasnije otkrio da se seks između njih dvoje zaista i desio, ali je Ena bila ta koja mu je rekla da ne želi da se o tome priča, pa su se oni tokom rijalitija pravdali kako se ništa nije desilo. Takođe, Marko je ostao upamćen i po legendarnoj izjavi da mu dva miliona muškaraca zavidi jer sve žene lude za njim, ali i po tome jer je želeo da zagreje bazen sa šerpom vruće vode.

DOKTORI SU ZADOVOLJNI: Marina Tucaković se prvi put oglasila i otkrila detalje svog oporavka

Marko danas radi kao di-džej, a u poslednje vreme učestvuje u rijalitijima, te je bio učesnik prve, a sada i druge “Zadruge“. Podsećamo, tokom prve “Zadruge“ je pravio haos, svađao se i tukao, a Miljana Kulić se zaljubila u njega, te i sada u drugoj “Zadruzi“ pokušava da ga smuva i privoli za sebe. A iako se tokom prve “Zadruge“ činilo da Marko Miljković nema šta da krije, tokom proteklog leta domaći mediji brujali su o njegovim problemima sa porocima. Prema tvrdnjama, Marko je preterano konzumirao alkohol u svako doba dana, a kada je na nagovor prijatelja i porodice otišao na lečenje taj proces je uspešno završen.

Inače, Luna Đogani i Marko Miljković zbližili su se pred sam kraj prve “Zadruge” i nisu se razdvajali, zbog čega se o njihovom odnosu dugo spekulisalo. Marko je gostujući u emisiji “Zadruga, narod pita” otkrio da je nastavio sa Lunom da se čuje i nakon rijalitija.

POMOĆ LEKARA JE NEOPHODNA: Goca Tržan HITNO hospitalizovana - razlog... SVIMA MNOGO KRIVO!

- Videli se nismo, ali smo imali tu neku komunikaciju preko Instagrama. Međutim, tada mu je Luna tokom emisije uživo poslala sms koji je on javno pročitao. - Nije trebalo ono da pričaš, sad će ispasti haos - pokazao je Marko svoju prepisku sa Lunom novinarima u studiju, da bi mu ubrzo stigla još jedna poruka. - Poslala mi je: “Drži jezik za zubima” - rekao je Marko, što je dolilo ulje na vatru i podgrejalo nagađanja da se među njima dešava nešto više od prijateljstva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.