U Velikom bratu je imao intimne odnose, u Zadruzi je pokušao da zavede Lunu Đogani, a danas ŽENE DRHTE ZBOG NJEGOVIH MIŠIĆA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 21:15

U Velikom bratu je imao intimne odnose, u Zadruzi je pokušao da zavede Lunu Đogani, a danas ŽENE DRHTE ZBOG NJEGOVIH MIŠIĆA! (FOTO)

Radio na svom izgledu...

Ervina Mujakovića domaća javnost upoznala je kada je 2015. godine postao učesnik rijaliti šoua “Veliki Brat”. Na početku rijaliti učešća Ervin se predstavio učesnicima i gledaocima kao fitnes model i menadžer za solarijume.

Objavu dijeli Ervin Mujaković (@ervinmujakovic) Tra 20, 2020 u 11:18 PDT

Njegovo učešće u pomenutom rijaliti programu obeležila je emotivna veza sa učesnicom Stefani Banić. Ervin i Stefani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu se libili da imaju intimne odnose pred kamerama, o čemu se itekako pričalo u tom periodu.

Ervin se drugi put oprobao kao rijaliti takmičar 2018. godine u “Zadruzi 2”. Pre ulaska u rijaliti priznao je da mu se dopada Luna Đogani, ali nije uspeo da je zavede. Ipak, imao je sreće sa Minom Vrbaški, te su njih dvoje bili u emotivnoj vezi tokom njegovog kratkog boravka u “Pinkovom” rijalitiju. Za razliku od učešća u “Velikom Bratu”, Ervin u “Zadruzi” nije imao intimne odnose.

Objavu dijeli Ervin Mujaković (@ervinmujakovic) Svi 16, 2020 u 10:52 PDT

Ervin je danas zgodniji nego ikad. Vredno vežba u teretani, a na njegove mišiće dame nisu imune, pa kada objavi na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je golišav žene ga obasipaju komplimentima u komentarima.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.