Izvor: Press, 22.Maj.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodorin brat ušao u rijaliti: Ona i njena majka se gušile u suzama, nisu mogli da ih smire! (video)

Zadrugari su u toku dana dobili zadatak da ignorišu sve strance koji dođu u Zadrugu, a šta god oni radili oni će morati da se ponašaju kao da oni ne postoje.
Međutim, Veliki šef je osmislio jednu fantastičnu ideju koja je sve oduševila.
S obzirom na to da Gordana Džehverović i Teodora Džehverović msecima nisu videli nikog od svoje porodice, Sava Džehverović bio je sledeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kog su takođe morali da ignorišu.

On je ušao u Belu kuću, a kada je prošao kroz sobu ukućanke su se zaprepastile.
Goca je pokušavala da se suzdrži i da ne odreaguje, ali je Teodorina želja da ga zagrli bila jača od zadatka.
Skočila mu je u zagrljaj, a niko od zadrugara im nije zamerio zbog ovoga.
 

 
“Ja sam tačno razmišljala o ovome, znala sam da će se to desiti! Joj Bože, kako sam srećna što sam ga videla, nisam mogla da izdržim ovo, izvinite! Sava je bio bled kao kreč“, pričala je kroz plač Teodora.
“Do groba ću biti zahvalna zbog ovoga, hvala produkciji što je omogućila Teodori da vidi svog brata posle 9 meseci! Izvinite što možda zadatak neće biti ispunjen, ona je stvarno šokirana zbog svega”, rekla je kroz suze Gordana.

Teodora je dugo plakala zbog šoka koji je doživela kada je sasvim neočekivano ugledala svog brata, a Maca Diskrecija je ponovo iskoristila priliku da je isprovocira svojim komentarima, aliLuna Đogani joj je opet žestoko odbrusila.
“Ti nemaš kome da se obraduješ, ko bi tebi došao, majke ti?”, rekla je Luna.
“Obradovaće mi se kad izađem napolje”, ovo je jedini odgovor koji je imala Maca.
 

 
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.