Rat u “Velikom bratu”: Zbog Mirjane svi kažnjeni sa 1.000 evra! (video)

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat u “Velikom bratu”: Zbog Mirjane svi kažnjeni sa 1.000 evra! (video)

Ove nedelje kućom “Velikog Brata” vladaju Stefani i Zorica pa svi moraju slušati njihove naredbe. Ta vest najteže je pala Mirjani, ali i Vasićima.
“Svako odbijanje moje naredbe kažnjava se sa 1.000 evra. Pa sad ti Mirjana vidi. Možemo se mi sprdati, ali ti si ovde prva teški bojkot”, očitala je Stefani Mirjani bukvicu jer ne želi poštuje pravila ovonedeljnog zadatka.
Prepirku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mirjane i Stefani prekinuo je “Veliki brat” koji je sve ukućane obavijestio da ih kažnjava sa 1.000 evra jer nisu nosili kostime koji su deo zadatka.
Splićanka većinu vremena pokušava da urazum Mirjanu da se smiri i učestvuje u zadatku, ali ona je odlučila da će se i dalje zabavljati. Tako je u jednom trenutku svoj kostim potpuno izobličila i od njega sklopila odevnu kombinaciju koja se njoj sviđa. Skinula je grudnjak, majicu zavezala remenom i samo tako je šetala pred stanarima.
U međuvremenu su Stefani i Zorica odlučile da će se njihovom klanu pridružiti Tina, a dok su same razgovarale u dvorištu odlučile su da za to šansu sigurno neće dobiti Rada, a sasvim je sigurno, ni Mirjana. Poznato je već da Zorica nije u dobrim odnosima s Goranom, a da Stefani je, pa se u jednom trenutku činilo kao da Zorica pokušava pokvariti prijateljstvo Splićanke i Gorana.
“Navukla si na njega ogroman gnjev jer si kao svoju desnu ruku odabrala mene, a ne njega. Moj ti je savet da ga dok ga ne prođe taj bes, držiš po strani. Ne da ga ignoriraš, nego da jednostavno malo napraviš distancu ako želiš ostati u dobrim odnosima s njim”, delila je Zorica Stefani savete.
width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>
width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>


#svet
The post Rat u “Velikom bratu”: Zbog Mirjane svi kažnjeni sa 1.000 evra! (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Haos u Velikom bratu: Učesnici kažnjeni oduzimanjem honorara! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2015

Kako ove nedelje u rijalitiju Veliki brat po zadatku ''vladaju'' Stefani i Zorica, Vasići i Mirjana imaju veliki problem s tim, te je danas došlo i do sukoba...Naime, u rijalitiju Veliki brat danas je došlo du sukoba između takmičara. "Svako odbijanje moje naredbe kažnjava se sa 1.000 evra. Pa...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.