POČEO VELIKI BRAT Ušao seksi tigar: Oko ovog Makedonca će se otimati mnoge dame

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO "VELIKI BRAT" Ušao "seksi tigar": Oko ovog Makedonca će se otimati mnoge dame

Nakon dve godine pauze, rijaliti program "Veliki brat" večeras u 21 sat je ponovo je otvorio svoja vrata. Ove sezone rijaliti će se emitovati na dve televizije. Na TV Prva će se prikazivati dnevni pregledi i izbacivanja iz kuće, a na B92 će se nekoliko puta tokom dana prenositi dešavanja uživo.

 Ukućanima će dobrodošlicu poželeti voditeljski par Đorđe Miljenović alijas Skaj Vikler i voditeljka Antonija Blaće.

Skaj Vikler obeležio je sezonu “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Veliki brat VIP” 2008. godine, dok Antonija Blaće od 2004. godine vlada „Velikim bratom“, što kao ukućanka, što kao voditeljka.

Oni su odmah najavili da će u ovom serijalu biti velikih iznenađenja. Ono što su takođe naglasili je da Antonija večeras slavi 10 godina od kako je počela da radi kao voditeljka, a tada je takođe vodila "Velikog brata"

Darko Spejko Petkovski dolazi iz Kumanova i profesionalni je fitnes trener i fitnes model. S obzirom da je bio profesionalni košarkaš, sada ima i školu košarke. U slobodno vreme bavi se crtanjem i pisanjem pesama.

Uzbđuju ga devojke u helankama dok džogiraju na keju. Najvažnije mu je da devojka ima dobru guzu. Ako pobedi, 100 hiljada evra će potrošiti u humanitarne svrhe, i za razvoj njegove škole košarke.

Izabrao je ključ broj 4 jer je taj broj nosio na svom dresu. Ušao je kroz zlatna vrata.

Učesnici iz celog regiona, koji nisu poznati javnosti, tokom 100 dana boravka u kući na Košutnjaku trudiće se da osvoje prvo mesto i glavnu nagradu od 100.000 evra.

Večeras će se useliti nekoliko takmičara, a drugi deo ekipe dolazi sutra!

Kuća je renovirana i spremna da ugosti nove takmičare, a kako sada izgleda pogledajte OVDE.

Stefani Banić je zaljubljive prirode pa se za nedelju dana može zaljubiti nebrojano puta. Dolazi iz Splita, po struci je trgovac ali ne radi.

U Velikog Brata ulazi kako bi pobedila i pomogla porodici finansijski. Ne voli da se druži sa devojkama jer je nerviraju ženske priče. Takođe ne voli da radi, a fetiš su joj pirsinzi i tetovaže kojih mnogo ima.

Stefani je odabrala ključ koji otvara zlatna vrata.

Učesnici pred ulazak u kuću moraju da izaberu jedan ključ. Neki od njih otvaraju zlatna, a neki srebrna vrata.

Za sada su zlatna vrata otvorili Branislav Krstić i Tina Šegetin i oni borave u luskuznoj kući.

Barbara i Aleksandar su prošli kroz srebrna vrata i trenutno su u skučenoj prostoriji okruženi krevetima na sprat.

Aleksandar Ralević drži privatno lovište i ima uzgajivačnicu lovačkih pasa, srpskih trobojnih goniča. Dolazi iz Berana i strastveni je lovac na krupnu divljač (jeleni, srne, medvedi, divlje svinje).

Već tri godine je u vezi sa jednom Milicom i nada se da će tako i ostati i nakon što izađe iz kuće Velikog brata. Za sebe kaže da je oličenje pravog Crnogorca, da je lenj i da voli da se bije. Ne voli ljude koji lažu. Ima mnogo tetovaža, nosi kajlu oko vrata pa, kako navodi, svi misle da je kriminalac. Ne voli gusle.

- Mama me je pitala kako idem u kuću Velikog Brata kada mi tata donosi čašu vode - rekao je Crnogorac.

Barbara dolazi iz Rijeke i bavi se modelingom, a po struci je menadžer marketinga.

Radi i kao hostesa, a kaže da je čula mnoge ružne stvari o sebi, ali je to ne interesuje.

Barbara navodi da ona prva prilazi muškarcima. a privlače je oni momci koji drže do higijene, koji imaju blistavi osmeh, besprekornu obuću. Voli ambiciozne i ostvarene momke. Ali, sebe ne može da zamisli pored starijeg muškarca. Takođe, ne planira da ima intimne odnose u kući.

Uživa u izlascima sa sestrom i prijateljicama, a voli i da popije po koju čašicu.

Ako pobedi i osvoji glavnu nagradu, rado će je potrošiti na sebe, porodicu i prijatelje.

I Tina se bavi modelingom, a kaže da joj je sestra najbolji prijatelj. Voli da radi isključivo za sebe, a drugi za nju. Interesuje je zabava, nema komplekse i nije se nikad zaljubila na prvi pogled. Voli muškarce sa iskustvom.

- Žene me ne vole, ali moraju da me prihvate htele ili ne - kaže Tina i dodaje da je jako tvrdoglava. Kaje se zbog tetovaža i pirsinga koje ima.

Branislav Krstić dolazi iz Aleksinca. Po zanimanju je rudar i radi u rudniku Soko kod Soko Banje. On tvrdi da rudarski posao nije težak.

Ukoliko osvoji prvo mesto, od novca bi kupio stan, lokal za sestru i taksi stanicu.

Trenutno je slobodan i prijalo bi mu da nađe damu u kuću.  Majka i sestra nisu oduševljene što ulazi u kuću VB, ali ga prijatelji podržavaju. Njegov moto je: “Život je igra”.

Po ulasku u kuću izabrao je jedan od ključeva. Neki otvaraju zlatna, a neki srebrna vrata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.