POČEO VELIKI BRAT: Posle dve godine pauze, kuća će se ponovo napuniti

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO "VELIKI BRAT": Posle dve godine pauze, kuća će se ponovo napuniti

Nakon dve godine pauze, rijaliti program "Veliki brat" večeras u 21 sat je ponovo je otvorio svoja vrata. Ove sezone rijaliti će se emitovati na dve televizije. Na TV Prva će se prikazivati dnevni pregledi i izbacivanja iz kuće, a na B92 će se nekoliko puta tokom dana prenositi dešavanja uživo.

Učesnici iz celog regiona, koji nisu poznati javnosti, tokom 100 dana boravka u kući na Košutnjaku trudiće se da osvoje prvo mesto i glavnu nagradu od 100.000 evra.

Večeras će se useliti nekoliko takmičara, a drugi deo ekipe dolazi sutra!

Kuća je renovirana i spremna da ugosti nove takmičare, a kako sada izgleda pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČEO "VELIKI BRAT": Rudar prvi ušao u kuću

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

Nakon dve godine pauze, rijaliti program "Veliki brat" večeras u 21 sat je ponovo je otvorio svoja vrata. Ove sezone rijaliti će se emitovati na dve televizije. Na TV Prva će se prikazivati dnevni pregledi i izbacivanja iz kuće, a na B92 će se nekoliko puta tokom dana prenositi dešavanja uživo...Ukućanima...

Nastavak na Blic...

POČEO "VELIKI BRAT": Crnogorac lovi i divljač i "mačke"

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

Nakon dve godine pauze, rijaliti program "Veliki brat" večeras u 21 sat je ponovo je otvorio svoja vrata. Ove sezone rijaliti će se emitovati na dve televizije. Na TV Prva će se prikazivati dnevni pregledi i izbacivanja iz kuće, a na B92 će se nekoliko puta tokom dana prenositi dešavanja uživo...Aleksandar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.