ONA JE NJEGOVA LJUBAV VEĆ 10 GODINA: Oglasio se Mikijev brat nakon njegove afere sa Suzanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE NJEGOVA LJUBAV VEĆ 10 GODINA: Oglasio se Mikijev brat nakon njegove afere sa Suzanom!

Kratko, ali jasno.

Trenutno najgledaniji rijaliti u regionu, Zadruga 2 privlači veliku pažnju svih gledalaca zbog svakodnevnih dešavanja koja ne prestaju da intrigiraju javnost. Kako su pojedine situacije u Beloj kući bile očekivane, kako za ukućane, tako i za publiku, ipak postoje i oni šokantni i iznenađujući potezi koji nikog nisu ostavili ravnodušnim.

OVO NISU RADILI NIKAD DO SADA: Veliki šef zadrugarima dao POSEBAN izazov, URNEBESNO! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
DANIMA PLAKALA: Našoj poznatoj pevačici našli čvoriće na vratu, lekari joj SAOPŠTILI OVAJ šok

Tako je u toku noći kao bomba odjeknula vest da je Zadruga postala bogatija za još jedan ljubavni par i to zbog poljupca koji se dogodio između Mikija Đuričića i Suzane Perović. S obzirom na to da su oni tvrdili da su u spoljnom svetu dugogodišnji prijatelji, te da se u okviru najpopularnijeg rijalitija samo to može očekivati od njih, ovaj potez ih je demantovao.

Pogledajte rezultate

M*RŠ OLOŠU, TI SI G*VNO! Zerina OSTAVILA Baneta zbog MRAČNE tajne koju krije, a Bane OTKRIO ovo o njoj!

Kako trenutno postoji sumnja da između njih postoje varnice koje su oni vešto pokušavali da prikriju, oglasio se Mikijev brat Nenad Đuričić. Na pitanje da li je iznenađen ovom vešću, on je imao kratak odgovor.

- To je njegova ljubav bar jedno deset godina koliko ja znam, tako da me ne čudi što je to uradio - otkrio je Nenad za Pink.rs.

LUNI PUSTILI SLOBINU NOVU PESMU - da vidite reakciju! PREBLEDELA, pa uradila OVO! GUTA SUZE (VIDEO)

Da li je Suzana znala za njegove emocije koje je potajno gajio prema njoj ili je upravo zbog tog saznanja pokušala da iskoristi svojih pet minuta i privuče pažnju gledalaca i šire javnosti, preostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO: Golubovićka i Suzana u brutalnom okršaju! A tek Ljuba - Možda te i konj je*o (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 08:54

Atmosfera dovedena do usijanja....U rijaltiju Zadruga je ispao ceo skandal kada se delio višak novca koji je ostalo. Jelena Golubović je otrgla iz ruku Snežani Ilić novac, što je nju razbesnelo, pa je odlučila da niko od zadrugara ne dobije ni dinar...DANIMA PLAKALA: Našoj poznatoj pevačici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.