NAJLEPŠA UČESNICA VELIKOG BRATA JE DANAS MAJKA Svi se sećate Jelene iz Novog Sada, evo kako ona danas izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 08:52

NAJLEPŠA UČESNICA VELIKOG BRATA JE DANAS MAJKA Svi se sećate Jelene iz Novog Sada, evo kako ona danas izgleda

"Dalje nisam pokušavala da uđem u još neki rijaliti, niti bih se sad usudila!"

 Prošlo je čak 16 godina od emitovanja prvog rijlaiti programa na ovim prostorima "Velikog brata". I dok su neki akteri istog ostali u javnom životu, drugi su nestali sa scene.

Neki od njih promenili su svoj fizički izgled, ali jedna učesnica kao da je popila "eliksir mladosti" iz popularnih filmova, te je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16 godina - ista kao i u rijalitiju.

U pitanju je Jelena Provči iz Novog Sada.

Jelena je učestvovala 2006. u "Velikom bratu" zajedno sa Mikijem Đuričićem, Markom Miljkovićem i Enom Popov.

Neki od gledala nisu simpatisali Jelenu, jer su smatrali da je lažni prijatelj Ene Popov i da je ljubomorno, te je dobijala i nadimke "rijaliti zlobnica".

Nakon rijalitija, Jelena i Ena su nastavile druženje, ali sve je kratko trajalo.

Kako je pre nekoliko godina navela, putevi su im se razišli, jer nemaju isti krug ljudi, a izjavila je da joj je rijaliti više odmogao, nego pomogao.

Slikala se naga za jedan magazin, što joj kasnije nimalo nije bilo prijatno.

- Nije me niko na to terao, ali sad, kad neki poslodavac vidi te fotografije odmah me drugačije posmatra. Menadžerka koja se slikala u donjem vešu! Zato dalje nisam pokušavala da uđem u još neki rijaliti, niti bih se sad usudila- rekla je ranije za "Puls" Jelena.

Jelena je danas majka jednog dečaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.