Mirjana prva izbačena iz “Velikog brata”: Kao pobednika vidim Radu! (foto/video)

Izvor: Svet, 27.Nov.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirjana prva izbačena iz “Velikog brata”: Kao pobednika vidim Radu! (foto/video)

Iako su večeras svi očekivali da će kuću najverovatnije napustiti Ervin ili Darko, ipak je najmanje glasova osvojila Mirjana Praizović iz Laktaša!
Tako nešto nisu očekivali ni Skaj i Antonija. “Pa ljudi da li je ovo moguće, za koga ste vi glasali?” upitao se Skaj.
Kako je izašla Mirjana je počela da komentariše:
“Večeras sam imala želju da izađem iz kuće, dosadilo mi je! Tu imaš jednu dve osobe koje su pravile humor, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje su izašle. Luća je bio jako duhovit, iako me je iritirao i nervirao, a ovi ostali se samo češkaju i smeškaju.
Mirjana, izbačena si! #VelikiBrat https://t.co/VSKhPjvnHm
Veliki Brat (@VelikiBratLive) November 27, 2015

Zorica ako je s tobom dobra – priča dobro, a ako je loša – priča loše, ali to je ona. Ne govori ona sve u lice! Gospođa Rada je šoumen, dosta je iskrena!”
Skaj joj je rekao da joj se nije ispunila želja da se smuva s nekim
“Nula Bambija, sve ti je to gola voda. Ervin je tražio, ali nije dobio! A Darko i Tina su kao u video igrici…”, rekla je Mirjana koja kao pobednika vidi Radu.
Ipak je zadatak za sledeću nedelju, koji podrazumeva čišćenje, spremanje… Poverila upravo Radi!
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.