Jučerašnji dan u kući Velikog brata: Svađe, polivanje vodom i golotinja

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jučerašnji dan u kući "Velikog brata": Svađe, polivanje vodom i golotinja

Juče je u kući "Velikog brata" bilo burno, kao i prethodnih dana. Neki su se svađali i polivali vodom, a bilo je i golotinje.

Žarko je polio Maju Volk

Top se rasplakao u ispovedaonici jer mu je bilo žao što je vređao Željka tokom zadatka "VB maraton". Maja Volk i Maja Nikolić su se opet prepirale u dvorištu.

Maja Volk je pokušala da ućutka Maju Nikolić

- Lep a glup >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ubistvena kombinacija - rekla je Maja Volk, dok je njena imenjakinja zaključila da "lep može da postane pametan, a ružan ne može nikad da bude lep".

Žarko je pokušao da "ohladi" situaciju tako što je pojurio Maju Nikolić i polio je vodom.

Ava se ponovo skidala

Sledeća svađa dogodila se jer je Slavko uleteo u toalet dok je Sindi bila tamo. Ukućani su se podelili povodom toga da li je pogrešila Sindi što se nije zaključala ili Slavko što nije kucao. Ovo je prvi put da su se raspravljali najbolji prijatelji iz kuće Top i Slavko.

Ava se ponovo skidala pred kamerama, ovoga puta dok je u sobi bila Soraja.

VIDEO> Još jedna svađa Maje Nikolić i Maje Volk:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.