Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 06:44

EKSKLUZIVNO Pronašli smo Sašu Ćurčića u Beogradu: "Dotakao sam dno bez para i prijatelja, a sada čekam ponudu u Kini od DVA MILIONA GODIŠNJE I POVRATIO SAM REPUTACIJU, ali ljubav nemam" (VIDEO)

Bio jedan od najuspešnijih srpskih fudbalera, zarađivao je milione, a mnogi su mu predviđali svetlu budućnost, međutim Saša Đani Ćurčić nije bio od onih koji slušaju druge, već je išao glavom kroz zid. Provodi, devojke, izlasci su doveli do toga da bankrotira i ostane bez ičega. Javnost je bliže imala priliku da ga upozna u rijalitiju “Veliki brat VIP”, gde je i pobedio, a zatim u rijalitiju “Parovi”.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.