Čuka zadovoljno trlja ruke, za godinu dana od Srpske lige do francuskog velikana?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 09:26

Čuka zadovoljno trlja ruke, za godinu dana od Srpske lige do francuskog velikana?

Golman veoma cenjen u Kneževini.

Čukarički bi do kraja prelaznog roka mogao da ostvari veliki transfer i to direktno u jednu od pet najjačih liga u Evropi.

Kako prenosi Sportski žurnal, golman "brđana" Đorđe Petrović (20) blizu je prelaska u Monako.

Brat novog trenera "kneževa" Nike Kovača Robert uživo je ispratio jedan od superligaških mečeva i očigledno je dao zeleno svetlo za ovaj posao.

Mladi reprezentativac Srbije je nakon pozajmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u srpskoligašu IMT-u debitovao za Čukarički početkom prošle sezone i ubrzo postao standardni izbor na golu svoje ekipe.

Petrović bi mogao da bude poslednji u nizu fudbalera koji će doneti veliku zaradu Čukaričkom, nakon Slobodana Tedića kojeg je Mančester siti prema nekim navodima platio 3.000.000 evra.

U Monako je nedavno stigao i doskorašnji fudbaler Partizana Strahinja Pavlović.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.